Basic Training Emergency Response Officer (ERO) - 2 days - April 18/19 - Claim your seat now >
  •  Realistisch
  •  Praktijkgericht
  •  Belevingsgericht

Crisicom Crisismanagement en Bedrijfshulpverlening

Basistraining Crisismanagement Open Inschrijving - Opleiding Crisismanager

Crisicom biedt de Basistraining Crisismanagement ook aan op basis van Open Inschrijving.

De Open Inschrijving is zeer geschikt voor iedereen die binnen de eigen organisatie deel uit gaat maken van de interne crisisorganisatie. Daarnaast is de open inschrijving de perfecte training voor een crisiscoördinator, ofwel voor hen die een coördinerende taak hebben bij de organisatie en het beleid rond crisismanagement.

De training is vooral praktisch en realistisch ingestoken. De training bestaat uit een theoriegedeelte waarin, naast algemene uitleg, ook veel praktische handvatten worden aangereikt voor de uitvoering van het crisismanagementproces door het CMT. Hierna volgt de belevingsgerichte crisissimulatie zodat het geleerde direct in praktijk kan worden gebracht. De crisissimulatie wordt aansluitend uitgebreid geëvalueerd.

Tijdens de training worden ingezet: een trainer, een waarnemer, een regisseur-oefenleider, twee acteurs educatieve rollenspelen en een beeldregisseur.

Onder de button Productspecificatie -  rechtsonder -  vindt u aanvullende informatie zoals de aantrekkelijke prijs voor deze Basistraining Crisismanagement. Of SCHRIJF NU IN via de CURSUSKALENDER


  •  Realistisch
  •  Praktijkgericht
  •  Belevingsgericht