Meer weten over Crisismanagement? Schrijf u nu in voor de open inschrijving in februari!
  •  Realistisch
  •  Praktijkgericht
  •  Belevingsgericht

Crisicom Crisismanagement en Bedrijfshulpverlening

Evaluatiesessie: Lessons Learned

Evaluatiesessie: Lessons Learned
Crisicom heeft een korte en praktische plenaire evaluatiesessie ontwikkeld om samen met het crisismanagementteam terug te blikken op een ontstane crises en de Lessons Learned te vertalen naar verbeterpunten voor de crisisbeheersing.

We kennen allemaal wel het gevoel wanneer men pas een crisis heeft doorstaan. Blij dat de crisis voorbij is maken we de schade op en kijken het liefst vooruit. Begrijpelijk, toch is juist dit hét moment om terug te blikken, ervaringen te delen en geleerde lessen ter harte te nemen als uitgangspunt voor verbetering en/of optimalisatie van de interne crisisorganisatie.

Door samen met een expert het proces te doorlopen staat men stil bij de positieve punten en kunnen zaken als plannen, procedures, protocollen of operationele afspraken worden aangescherpt of aangevuld. Op deze manier is men nóg beter voorbereid op een volgende (dreigende) crisissituatie, handelt men daadkrachtig en kan men mogelijk erger voorkomen.

De evaluatiesessie Lessons Learned is een krachtig instrument waarin men samen met een crisismanagement expert van Crisicom terugblikt op het verloop van de ontstane crisis.

Voor meer informatie belt u met Arnold van Dam, Sr. consultant crisismanagement, op 06 1162 0311.

 


  •  Realistisch
  •  Praktijkgericht
  •  Belevingsgericht