Meer weten over Crisismanagement? Schrijf u nu in voor de open inschrijving in februari!
  •  Realistisch
  •  Praktijkgericht
  •  Belevingsgericht

Crisicom Crisismanagement en Bedrijfshulpverlening

Masterclass Crisismanagement voor de Crisiscoördinator (individuele inschrijving)

Crisicom biedt een Masterclass Crisismanagement voor de Crisiscoördinator (individuele inschrijving)

Bent u binnen uw organisatie organisatorisch en beleidsmatig verantwoordelijk voor de opzet, implementatie en instandhouding van de interne crisisorganisatie en alles wat daarbij komt kijken aan plannen, procedures en operationele afspraken? Door deelname aan de Masterclass Crisismanagement bent u op de hoogte van alle ins en outs over Crisismanagement en wat dit voor uw organisatie betekent. U leert welke vragen móeten worden gesteld en beantwoord. Vervolgens kan binnen de eigen organisatie worden gekeken hoe dit het beste kan worden geïmplementeerd. Uiteraard kijken en denken we graag met u mee.

De training is vooral praktisch en realistisch ingestoken. De training bestaat uit een theoriegedeelte waarin, naast algemene uitleg, ook veel praktische handvatten worden aangereikt voor de uitvoering van het crisismanagementproces door het CMT. Hierna volgt de belevingsgerichte crisissimulatie zodat het geleerde direct in praktijk kan worden gebracht. De crisissimulatie wordt aansluitend uitgebreid geëvalueerd.

Tijdens de training worden ingezet: een docent, een observator, een regisseur-oefenleider, twee acteurs educatieve rollenspelen en een beeldregisseur.

De eerstvolgende Masterclass Crisismanagement voor de Crisiscoördinator staat gepland op woensdag 7 oktober 2020 van 13.00 - 21.00 uur.
Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie.


  •  Realistisch
  •  Praktijkgericht
  •  Belevingsgericht