Nieuws mbt maatregelen Coronavirus
  •  Realistisch
  •  Praktijkgericht
  •  Belevingsgericht

Crisicom Crisismanagement en Bedrijfshulpverlening

Actuele maatregelen Corona-virus

Actuele maatregelen Corona-virus

13-05-2020

UPDATE 25-5-2020 | De ontwikkelingen rondom de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus gaan snel. Richtlijnen en adviezen zijn daardoor al snel achterhaald. Crisicom volgt de ontwikkelingen op de voet. In dit artikel houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen.

We gaan weer van start!
Trots zijn we om te kunnen vertellen dat het opleidingsprotocol om EHBO en BHV- cursussen te kunnen geven in de nieuwe anderhalvemetermaatschappij gereed is. Dit betekent dat we vanaf 2 juni -op een veilige wijze- weer van start gaan met onze trainingen! Alle informatie leest u in dit artikel. 

Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar voor uw BHV- of Crisismanagement gerelateerde vragen. Schroom dan niet om contact op te nemen, wij adviseren en ondersteunen u graag. Op werkdagen zijn wij tussen 08:30-17:00 uur bereikbaar op het algemene nummer; 033 707 47 97 of info@crisicom.nl of neem contact op met onze collega's via de bekende telefoonnummers en mailadressen. 

Namens ons hele team wensen we u allen sterkte en een goede gezondheid. 

 

Actuele algemene informatie over het coronavirus
Meer informatie over het coronavirus kunt u lezen op de website van het RIVM of de GGD.
Het RIVM geeft op hun site antwoord op veel gestelde vragen: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden
Staat uw vraag hier niet tussen en wil u graag iemand spreken? Dan kan u bellen naar het publieksinformatienummer 0800-1351